ЛАКОВИ 
S-86 VARNISH2K Лак за дрвени површини или камен за внатре и надвор
VERNIS GLOSS2K сјај лак за паркети, дрвени подови со висок сјај за внатрешна употреба
ASTARI PARQUETПосебен премаз за паркет и дрвени подови за внатрешна употреба