social image
Бои, лакови и лепила од најквалитетни светски производители.
За завршни работи во градежништвото

Уживајте во обоениот свет кој ние Ви го нудиме

Заради одржување на високите стандарди на квалитетот и услугите, нашата фирма постојано врши континуирана едукација на вработените за да може постојано да се следат најновите еколошки стандарди, а истовремено и најмодерните технолошки истражувања, кои во моментов се актуелни во светот.
Во нашиот асортиман ќе најдете бои кои се наменети токму за Вас и Вашите потреби за боење на внатрешните ѕидови, надворешните фасади, полиуретански бои и лакови за Вашиот мебел, како и лакови за паркет и заштита на дрво. 

Идејни решенија и помош при донесувањето на одлуките

Сите оние кои го имале задоволството да купуваат во нашата продавница виделе дека освен бои, лакови, четки и друг алат и опрема, можат да сметаат на асистенцијата и љубезноста на едуцираните продавачи како и на ниските цени. Истовремено, нашиот тим ќе Ви понуди совети, идејни решенија и помош при донесувањето на одлуките, упатства за аплицирањето на производите како и помош и решенија при евентуалните проблеми кои се појавуваат во домот: влага, мувла, чад итн.

Нашиот резултат е препознатлив

Надворешните фасади
Полиуретански бои
Внатрешни ѕидови