АЛАТ 
ER-PLAST ECOЕколошки висококвалитетна емулзиска боја без мирис за внатрешни работи
SMART PLAST ECOБез мирис, еколошка, со висока покриеност емулзиска боја за внатрешни работи
MONOCOATВодоотпорна, еластична, изолациона, висококвалитетна боја за надворешни работи
ER-ACRYL ECOЕколошки, 100% Акрилна висококвалитетна боја за надворешна употреба
S-86 VARNISH2K Лак за дрвени површини или камен за внатре и надвор
VERNIS GLOSS2K сјај лак за паркети, дрвени подови со висок сјај за внатрешна употреба
ASTARI PARQUETПосебен премаз за паркет и дрвени подови за внатрешна употреба